• Τι είναι η εγγραφή;

  Με την εγγραφή σας στο ampalakis.gr, αποκτάτε πρόσβαση μπορείτε να κάνετε πιο εύκολα και γρήγορα τις παραγγελίες σας, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο. Επιπλέον, με την εγγραφή στο newsletter, μπορείτε:

  • να ενημερώνεστε τακτικά για τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν, για επίκαιρα θέματα και συμβουλές υγείας αλλά και
  • να μαθαίνετε πρώτοι για τα νέα προϊόντα! Κάντε προ-παραγγελία μέσω e-mail ή τηλεφώνου!

  Το μόνο που χρειάζεται είναι το e-mail και το όνομά σας!

 • Έχω κάνει εγγραφή, αλλά δεν έλαβα το e-mail επιβεβαίωσης. Τί μπορώ να κάνω;

  Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να ελέγξετε το φάκελο “Ανεπιθύμητα” στο e-mail σας. Υπάρχει περίπτωση το e-mail επιβεβαίωσης της εγγραφής να έχει αποθηκευτεί εκεί. Αν εξακολουθήσετε να αντιμετωπίζετε προβλήματα, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Αν χρειάζεται μπορούμε να πραγματοποιήσουμε εμείς την εγγραφή σας για λογαριασμό σας.

 • Τι ακριβώς είναι οι προσφορές;

  Οι προσφορές είναι πακέτα προϊόντων τα οποία προσφέρονται σε τιμή ακόμα χαμηλότερη από ότι προσφέρεται το καθένα ξεχωριστά. Συνήθως υπάρχουν σε περιορισμένο αριθμό.

 • Πως μπορώ να κάνω την πληρωμή της παραγγελίας μου;

  Η πληρωμή μπορεί να γίνει με 4 διαφορετικούς τρόπους:

  1. Με αντικαταβολή
  2. Με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό
  3. Με πιστωτική κάρτα
  4. Με παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας από το κατάστημά μας

   

 • Πως μπορώ να πραγματοποιήσω μια παραγγελία;

  Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους:

  1. Μέσω της ιστοσελίδας μας
  2. Μέσω τηλεφώνου
  3. Μέσω e-mail
  4. Μέσω fax

   

 • Πώς ξέρω ότι η παραγγελία μου ολοκληρώθηκε;

  Μόλις ολοκληρωθεί η παραγγελία σας θα σας σταλεί e-mail από την εταιρία μας, όπου θα επιβεβαιώνεται το ποσό και το περιεχόμενο της παραγγελίας.

 • Πώς θα βρω το προϊόν που θέλω;

  Τα προϊόντα μας είναι χωρισμένα σε κατηγορίες ανάλογα με τη χρήση για την οποία ενδείκνυνται. Επίσης είναι χωρισμένα και ανάλογα με την εταιρία παρασκευής, για τη διευκόλυνσή σας. Σε περίπτωση που δε βρίσκετε κάποιο προϊόν στην ιστοσελίδα μας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας το διαθέσουμε.

 • Σε πόσο χρόνο θα παραλάβω την παραγγελία μου;

  Οι παραγγελίες σας στο ampalakis.gr ολοκληρώνονται και αποστέλλονται το ταχύτερο δυνατό. Για παραγγελίες στο λεκανοπέδιο της Αττικής και στην υπόλοιπη Ελλάδα ο χρόνος παράδοσης είναι 1-2 εργάσιμες και για νησιώτικους προορισμούς και για δυσπρόσιτες περιοχές 2 εργάσιμες ημέρες.

 • Μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία μου;

  Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας πριν ξεκινήσει η αποστολή της (στην περίπτωση αυτή θα έχετε ενημερωθεί και με e-mail). Σε περίπτωση που έχει ήδη γίνει η αποστολή και εξακολουθείτε να επιθυμείτε την ακύρωσή της, επιβαρύνεστε μόνο με τα μεταφορικά έξοδα.

 • Μπορώ να επιστρέψω κάποιο προϊόν;

  Το ampalakis.gr δέχεται την επιστροφή προϊόντων ή και ολόκληρης της παραγγελίας εντός 14 ημερολογιακών ημερών υπό ορισμένες προϋποθέσεις. (Δείτε τους όρους στη σελίδα Όροι και Προϋποθέσεις).

 • Πώς μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας;

  Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω τηλεφώνου ( +30 23210 63687) τις εργάσιμες ώρες και μέρες  ή μέσω e-mail στο info@ampalakis.gr . Θα φροντίσουμε να σας εξυπηρετήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

 • Τι γίνεται αν ένα προϊόν που έχω αγοράσει από εσάς παρουσιάσει βλάβη εντός της εγγύησης;

  Στην περίπτωση αυτή, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή να μας καλέσετε στο τηλ +30 23210 63687.

 • Είναι ασφαλή τα προσωπικά μου δεδομένα;

  Το ηλεκτρονικό κατάστημα ampalakis.gr θεωρεί κάθε πληροφορία που παρέχει ο χρήστης σχετικά με προσωπικά του δεδομένα ή την παραγγελία του απόρρητη και δεσμεύεται πως δε δημοσιοποιεί, ανταλλάσσει, πωλεί ή αποκαλύπτει τα προσωπικά στοιχεία του Πελάτη χωρίς την συγκατάθεση του. Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων αλλά και των συναλλαγών σας στους Όρους Χρήσης).